Vizitë në KRU “Gjakova” nga Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Vizitë në KRU “Gjakova” nga Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.
Sot Kompaninë e Ujësjellësit “Gjakova” e vizituan përfaqësues nga Qeveria e Republikës së Kosovës në kuadër të Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, udhëhequr nga Kryetari i Komisionit Ferat Shala, Zëvendëskryetare Jeta Statovci si dhe anëtarët Gramoz Agusholli, Driton Hyseni, Mimoza Kusari-Lila, Armend Muja dhe Pal Lekaj.
Komisioni u mirëprit nga Bordi i Drejtorëve i cili udhëheqet nga kryesuesi Urim Gashi, Kryeshefi Ekzekutiv Ismet Ahmeti si dhe menaxhmenti i lartë nga KRU “Gjakova”. Në takim u diskutuan sfidat, të arriturat, problematikat me të cilat ballafaqohet kompania si dhe projektet që pritet të realizohen në vazhdimësi.
Poashtu vizitë ju bë dhe Liqenit të Radoniqit si dhe Stacionit të Filtrimit.
KRU “Gjakova” SH.A.
15.09.2021.
Comments for this post are closed.