Vizitë në Digën e Liqenit të Radoniqit nga përfaqësues të Bankës Botërore. 

Vizitë në Digën e Liqenit të Radoniqit nga përfaqësues të Bankës Botërore. 

Stafi i inxhiniereve të KRU “Gjakova” kanë mirëpritur për vizitë në Liqenin e Radoniqit, grupin e ekspertëve të digave nga Banka Botërore ku është bërë verifikimi i gjendjes aktuale të Digës së Liqenit të Radoniqit dhe nevojave aktuale për rehabilitim. 

Në bazë të analizave u dakordua të ipen sugjerimet të cilat do i paraprijnë investimeve të nevojshme në rehabilitim të digave. 

 

KRU “Gjakova” SH.A. 

07.06.2024. 

 

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.