Vërejtje

Ç’do ndërhyrje e paautorizuar në Rrjetin e Ujësjellësit, është vepër penale e sanksionuar me Kodin Penal të Republikës së Kosovës .
Të nderuar qytetar,
duke marë shkas nga disa banorë të pandërgjegjshëm të cilët gjatë intervenimeve private ndërhyjnë duke ndalë ujin nga rrjeti i ujësjellësit, i cili është nën menaxhimin e KRU “Gjakova”, ju kujtojmë se ndërhyrjet e tilla janë të kundërligjshme dhe si pasojë janë të dënueshme.
K.R.U. “Gjakova”SH.A, me synim të mbrojtjes së Rrjetit të Ujësjellësit paralajmëron të gjithë qytetarët se ndaj personave të cilët nuk respektojnë këto ndalesa dhe hasim në veprime të tilla do të pasojnë dënimet e parapara sipas akteve ligjore dhe do të inicohet kallëzim penal.
KRU “Gjakova” apelon tek të gjithë konsumatorët që në rast se vërejnë ndonjë parregullësi të bashkëpunojnë duke kontaktuar në numrat e njësive gjegjëse;
-Njësia Gjakovë, 0390-320-503 si dhe 0390-330-001.
-Njësia Rahovec, 049-732-789.
-Njesia Prizren, 049-732-115.
-Njësia e Rekës së Keqe, 049-732-567 si dhe 049-732-006.
Poashtu mund të na shkruani në faqen tone në Facebook, KRU “Gjakova” SH.A-Gjakovë si dhe në info@localhost.
KRU “Gjakova” ju falenderon për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin tuaj!
07.06.2021.
Comments for this post are closed.