Vërejtje para ngritjes së Procedurës për Ekzekutim te Përmbaruesi Privat. 

Vërejtje para ngritjes së Procedurës për Ekzekutim te Përmbaruesi Privat.

Të nderuar konsumator, nga Sektori i  Shitjes na njoftojnë  se jemi duke shpërndarë  vërejtje ndaj  konsumatorëve të cilët kanë borxhe të mbledhura mbi 50 euro, për ti njoftuar paraprakisht mbi masat dhe procedurat që jemi të detyruar ti ndjekim komfor rregulloreve në fuqi.

Konsumatorët të cilët njoftohen paraprakisht me anë të "Vërejtjes para ngritjes së Procedurës për Ekzekutim te Përmbaruesi Privat", në afat prej 5  ditësh janë të detyruar të paraqiten në zyrat tona me qëllim të kryerjes së obligimit ndaj  borxhit ose ri programimit të tij me këste  deri 24 muaj.

Në rast të mos përgjigjes ndaj obligimeve kundrejt borxhit ,  ne si ofrues i shërbimeve jemi të detyruar  të aplikojmë  procedurat  përmbarimore,  tek Përmbaruesit Privat. Duke mos dashur të ju implikojmë me shpenzime shtesë, ftojmë konsumatorët borxhlinj që të përmbushin obligimet e tyre  si detyrim ndaj shërbimeve që ju ofrojmë dhe shpenzimit të ujit.

Mbesim me shpresë se njoftimi ynë do të respektohet nga ana juaj!

KRU "Gjakova"SH.A.

10.06.2024.

 

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.