Vazhdojnë regjistrimet e konsumatorëve në Rekë të Keqe dhe Lugu i Çarragojës

Vazhdojnë punën në teren ekipa e KRU "Gjakova" për regjistrimin e konsumatorëve të rinjë në regjionin e Rekës së Keqe dhe Lugut të Çarragojës.

Deri më tani në këtë zonë janë realizuar 735 lidhje shtëpiake përfshirë disa prej institucioneve dhe bizneseve të ndryshme të cilat operojnë në këtë rrethinë.
735 Konsumatorë të rinjë i janë shtuar Ujësjellësit KRU "Gjakova", duke e dërguar në 40,050 (dyzetmijë e pesëdhjetë) numrin total të konsumatorëve të regjistruar deri më tani.

Gjithashtu ftojmë konsumatorët të cilët tashmë janë kyqur në rrjetin tonë të ujësjellësit që të fillojnë me kryerjen e obligimeve që kanë ndaj nesh për shërbimet që ju ofrojmë.

Njëherit KRU "Gjakova" falenderon të gjithë banorët për përgjegjshmërin dhe bashkëpunimin e treguar.

Comments for this post are closed.