Ushtarë të shtetëve të ndryshem, vizituan KRU Gjakovën

Sot ushtarë të Ushtrisë së Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë dhe Turqisë vizituan Liqenin e bukur të Radoniqit dhe Stacionin e Filtrimit të KRU Gjakova.

Ata mbetën të mrekulluar me pamjen e bukur që të ofron Liqeni, poashtu me mikëpritjen e stafit dhe punën e madhe që bëhet në KRU Gjakova.

Comments for this post are closed.