Urime Kurban Bajrami

Për të gjithë besimtarët mysliman urime Kurban Bajrami, urojmë që kjo festë e madhe të përcillet me vepra të mira, falje dhe mirësi për komunitetin ku jetoni dhe familjet tuaja!

Përzemërsisht KRU Gjakova!

Comments for this post are closed.