Urime Fitër Bajrami!

Urime Fitër Bajrami!

Të dashur qytetar të besimit islam, me fat Fitër Bajrami, paqe, harmoni dhe dashuri për ju dhe familjet tuaja!

Përzemërsishtë,
KRU “Gjakova” SH.A!

Comments for this post are closed.