Urime 8 Marsi!

Stafi menaxherial i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, ju uron festën e 8 Marsit, simbol i sakrificës së vazhdueshme të grave për të drejta të barabarta në shoqëri.
KRU “Gjakova” në veçanti uron të gjitha zonjat dhe zonjushat e kompanisë sonë duke i falenderuar për përkushtimin dhe kontributin e dhënë!
Comments for this post are closed.