Urime 2023!

Urime 2023!
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”, ju uron festën e Vitit të Ri!
Urojmë që viti 2023 të jetë një vit i begatë, vit që do të sjellë mirëqënje dhe prosperitet për të gjithë!
Gëzuar!
Comments for this post are closed.