Urime 15 Vjetori i Pavarësisë, Kosovë!

Urime 15 Vjetori i Pavarësisë, Kosovë!
Përjetësisht mirënjohës të gjithë atyre që luftuan dhe u flijuan për liri, falenderues ndaj të gjitha shteteve mike që kontribuan në Pavarësinë e Kosovës!
Lavdi të gjithë të rënëve për liri!
Përzemërsisht!
KRU “Gjakova” SH.A.
Comments for this post are closed.