Urime 14 Qershori, Dita e Çlirimit, Gjakovë!

Urime 14 Qershori, Dita e Çlirimit, Gjakovë!
Lavdi dëshmorëve dhe martirëve, respekt i përjetshëm për invalidët dhe veteranët e UÇK-së!
Faleminderit NATO!
Comments for this post are closed.