Urime 14 Qershori, Dita e Çlirimit, Gjakovë!

Urime 14 Qershori, Dita e Çlirimit, Gjakovë!

Përjetësisht mirënjohës të gjithë atyre që luftuan dhe u flijuan për liri, falenderues ndaj të gjitha shteteve mike që kontribuan në Pavarësinë e Kosovës!

Lavdi të gjithë të rënëve për liri!

Përzemërsisht!
KRU “Gjakova” SH.A.

Comments for this post are closed.