Urime 1 Maji!

Urime 1 Maji!
Kjo ditë i dedikohet punëtorëve në mbarë globin, të cilët, me punën e përkushtimin e tyre i japin shumë kujt mundësi jetese.
Me këtë postim duam t’u shprehim falenderim të madh, punëtorëve të Ujësjellësit KRU “Gjakova” në krye me Kryeshefin Ekzekutiv z. Ismet Ahmeti, të cilët me punën dhe perkushtimin e tyre bënë që KRU “Gjakova” të rënditet ndër vite si kompania më e sukseshme në vend.
Gëzuar 1 Maji!
Gëzuar dita e punëtorit!
Përzemërsisht KRU “Gjakova” Sh.A!
Comments for this post are closed.