U lëshua në fazën e testimit fabrika e re Faza II

Pikërishtë sot para 33 viteve, u lëshua në funksion furnizimi me ujë i Komunës së Gjakovës, nga Liqeni i Radoniqit dhe fabrikes Faza I.

Por edhe sot me datë: 15.08.2018, u lëshua në fazën e testimit fabrika e re Faza II, e cila ka kapacitet + 500l/sec.

Me dy kapacitetet, KRU “Gjakova”, do të ketë prodhim 1000 l/sec, ku mendohet në zgjerimin e zones së shërbimit, me ujë cilësor dhe furnizim 24 orë në ditë.

Zyrtarisht në fund të muajit Shtator 2018, pritet inaugurimi zyrtar i dy fazave të prodhimit, falë angazhimit të palodhur të Kryeshefit Ekzekutiv z.Ismet Ahmeti dhe menaxhmentit të Kompanisë.

Me respekt, K.R.U Gjakova.

Comments for this post are closed.