Telegram ngushëllimi

Telegram ngushëllimi
E nderuara familje Lila,
Me dhembje të thellë morëm lajmin për humbjen e jetës së më të dashurit tuaj, Dr Rifat Lila, mjek dhe bashkëpuntorë i yni ndër vite!
Ai ishte ndër mjekët më të nderuar dhe më të aftë, gjithmonë pozitiv dhe i buzëqeshur, me humbjen e Dr Rifatit, Gjakova humbi një doktor të devotshëm!
Njerëzit si Rifat Lila, gjithmonë lënë pas vetes dhembje, por edhe kujtime të mira, prandaj vepra e tij jetësore është ngushëllim edhe për familjarët, komunitetin e doktorëve dhe të gjithë atyre që e kanë njohur.
Në emër timin dhe të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, pranoni ngushëllimet më të sinqerta!
Me respekt,
Ismet Ahmeti
Kryeshef Ekzekutiv i
KRU “Gjakova” Sh.A.
Comments for this post are closed.