Të nderuar miq dhe kolegë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, me pikëllim njoftojmë se sot në moshën 60 vjeçare, është ndarë nga jeta kolegu ynë Agim Alija!

Të nderuar miq dhe kolegë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, me pikëllim njoftojmë se sot në moshën 60 vjeçare, është ndarë nga jeta kolegu ynë Agim Alija!
Agimin do e kujtojmë gjithmonë si punëtor të dalluar, fjalëpak, i sjellshëm dhe i respektueshëm me të gjithë!
UD. Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Gjakova” z.Visar Hasi si dhe gjithë kolegët e kompanisë, shprehin ngushëllimet më të sinqerta për familjen Alija!
Pushofsh në paqe miku ynë Agim Alija!
Comments for this post are closed.