Të kujdesemi për ujin

Të kujdesemi për ujin.
Ta çmojmë ujin edhe atëherë kur e kemi të bollshëm dhe jo vetëm atëher kur na mungon!
“Kurseje sot që ta kesh nesër”.
Uji është jetë! Ta ruajmë dhe ta përdorim racionalisht.
Kujdesuni që ti kryeni me rregull pagesat e ujit!
Së bashku për një cilësi më të mirë të ujit.
E ardhmja varet nga veprimet që i marrim sot.
Ndryshimi fillon nga vetja!
Comments for this post are closed.