Të gjithë besimtarëve Katolikë, ju urojmë Gëzuar Krishtlindjet. Fat, shëndet dhe gjithë të mirat për ju dhe familjet tuaja!

Të gjithë besimtarëve Katolikë, ju urojmë Gëzuar Krishtlindjet.
Fat, shëndet dhe gjithë të mirat për ju dhe familjet tuaja!

Comments for this post are closed.