Takimi me drejtues të Ministrisë së Ekonomisë dhe përfaqësues të lartë të të gjitha Kompanive Rajonale të Ujësjellësve të Republikës së Kosovës.

Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Gjakova”, Hasan Krasniqi mori pjesë në takimin e zhvilluar me drejtues të Ministrisë së Ekonomisë dhe përfaqësues të lartë të të gjitha Kompanive Rajonale të Ujësjellësve të Republikës së Kosovës.

Ky takim i një natyre tejet të veçantë kishte si temë kryesore diskutimi: “Ujëmatësit, funksionimi aktual i tyre, projektet zhvillimore dhe planifikimi strategjik për ujëmatës digjital”. Duke synuar që me realizimin e këtyre projekteve kompanitë e ujësjellësit të zvogëlojnë humbjet e ujit të pa faturuar dhe faturim sa më real për konsumatorët.

P.S, ky informacion është lëshuar nga Zyra për Media e KRU “Prishtina”, ku dhe u zhvillua takimi i lartë përmendur.

KRU “Gjakova” SH.A.

06.06.2024.

 

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.