Takim pune me përfaqësues nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.

Takim pune me përfaqësues nga Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.
Sot Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Gjakova” Hasan Krasniqi sëbashku me stafin profesional të Departamentit Teknik , mirëpritën në një takim pune përfaqësues nga MMPHI. Tema kryesore e takimit ishte realizimi i projektit të ministrisë “Zgjerimi i rrugës Nacionale N 9.1, segmenti Dollc – Gjakovë”, respektivishtë rregullimi i infrastrukturës nëntokësore përfshirë dhe infrastrukturën ujore.
Të pranishëm në takim ishin dhe përfaqësues nga Komuna e Gjakovës.
KRU “Gjakova” SH.A.
22.02.2023.
Comments for this post are closed.