Takim pune me përfaqësues nga Autoriteti Rregullativ i Ujërave.

Takim pune me përfaqësues nga Autoriteti Rregullativ i Ujërave.

Sot U.D. Kryeshefi Ekzekutiv i KRU Gjakova z.Visar Hasi me stafin menaxherial të KRU “Gjakova”, mirëpriten në një takim pune Drejtoreshën e ARRU-së znj. Hajrije Morina me bashkëpunëtor.

Në takim u shqyrtuan tema të rëndësishme rreth aplikimit të rregulloreve dhe monitorimit të gjëndjes aktuale në KRU “Gjakova”.

KRU “Gjakova” SH.A.
03.02.2022.

Comments for this post are closed.