Takim për projekte të përbashkëta

Sot me dt. 23.10.2019, Kryeshefi Ekzekutiv i KRU Gjakova z.Ismet Ahmeti, dhe zëdhënësja e Kompanisë znj. Kaltrina Rudi, pritën z.Alan Brown - Udhëheqës i Programit Mbështetës për Ujë dhe Kanalizim në Zonat Rurale (RWSSP) faza e VI-të, bashkë me bashkëpunëtoret, znj.Albana Goranci dhe znj.Dafina Karahoda.

Në këtë takim shumë miqësor, ata biseduan gjërësisht për projektet e përbashkëta mes kompanisë dhe konzorciumit DORSCH/CDI.

Të gjithë ndanë fjalë urimi dhe falenderimi për projektet e finalizuara bashkarisht, dhe shprehën dëshirën për të vazhduar këtë bashkëpunim.

Sot në këtë takim u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet KRU Gjakova dhe RWSSP - Faza VI, për bashkëfinancimin e fushatave të komunikimit për konsumatorë.

Comments for this post are closed.