Sot u inspektuan punimet nga Kryeshefi Ekzekutiv

Sot Kryeshefi Ekzekutiv i KRU Gjakova, z.Ismet Ahmeti, i shoqëruar nga drejtori i bordit dhe bashkëpunëtorë dolën në inspektim të punimeve të ujësjellësit për Rekën e Keqe.

Punimet janë duke u realizuar me intensitet të shtuar edhe gjatë vikendit.

Reka e Keqe shumë shpejtë do ta gëzojë ujin e shumë pritur ndër vite.

Comments for this post are closed.