Sot U.D. Kryeshefi Ekzekutiv i KRU Gjakova z.Visar Hasi me bashkëpuntor u pritën nga Kryetari i Komunës së Rahovecit z.Smajl Latifi

Sot U.D. Kryeshefi Ekzekutiv i KRU Gjakova z.Visar Hasi me bashkëpuntor u pritën nga Kryetari i Komunës së Rahovecit z.Smajl Latifi.

Temë e takimit ishte rritja e bashkëpunimit dhe bashkëfinancimit të projekteve në vazhdimësi, kryesisht ndrrimi i gypave të vjetër të ujit të pijes dhe zgjerimi i zonës së shërbimit me bashkëfinancim.

Po ashtu U.D.Kryeshefi z.Hasi e garantoi Kryetarin z.Latifi se KRU “Gjakova”, do të furnizoi me ujë të pijes pa ndërprerë në 24h të gjithë zonën e shërbimit të Komunës së Rahovecit.

KRU “Gjakova” SH.A.
20.01.2022

Comments for this post are closed.