Sot në KRU “Gjakova” ishin për vizitë Zyrtarë të Ministrisë së Ekonomisë, në krye me Ministren Artane Rizvanolli si dhe Zv.Ministri Getoar Mjeku.

Kryeshefi i KRU “Gjakova”, Hasan Krasniqi, përshëndeti vizitën e tyre, dhe adresoj problematikat, sfidat dhe synimet kryesore që ka Kompania duke falenderuar për mbështetjen e vazhdueshme që i jep Kompanisë, Minisitria e Zhvillimit Ekonomik.
Ministrja Artane Rizvanolli, u shpreh e kënaqur me punët dhe sukseset që ka treguar KRU “Gjakova”, duke aprovuar gjithë mbështetjen në realizimin e projekteve të reja në zhvillimin e infrastruktures ujore.
Të dyja palët u dakorduan që KRU “Gjakova”, të sjelli të tjera investime të rëndësishme për të sofistikuar shërbimet e Rrjetit të Ujësjellësit!
KRU”Gjakova” SH.A.
10.02.2023.
Comments for this post are closed.