Sot Liqeni i Radoniqit ka arritur kuotën maksimale dhe ka kaluar në tepricë, në kuotën 456 m!

Sot Liqeni i Radoniqit ka arritur kuotën maksimale dhe ka kaluar në tepricë, në kuotën 456 m!
UD. Kryeshefi Ekzekutiv Msc.Inxh. Visar Hasi, ka vizituar nga afër ekipen që është kujdesur për mbushjen e Liqenit të cilët kan punuar ditë dhe natë vetëm që të kemi ujë të bollshëm për sezonën e verës.
Po ashtu z.Hasi ka shprehur falenderimin dhe përkushtimin që ekipa e përbër nga:
Fidan Alija, Salih Zenaj, Enver Molliqaj dhe Arton Arifaj edhe përkundër vështirësive dhe thatësisë që ka mbizotëruar në dimrin që lam pas, kanë arritur që të jenë racional në limitet kohore, pastrimin e mbetjeve dhe ruajtjes së ujit për futje në Liqe.
“KRU Gjakova” Sh.A.
22.05.2022.
       
Comments for this post are closed.