Sot kryeshefi ekzekutiv së bashku me bashkpunëtorë

Sot kryeshefi ekzekutiv z.Ismet Ahmeti së bashku me bashkpunëtorë, inspektuan punimet në projektin madhor të 28 fshatrave të Rekës së Keqe. Punimet janë duke ecur intenzivisht me një dinamik të madhe përkundër terenit shumë të veshtirë.

Ne do të japim përkrahje maksimale që ky projekt të realizohet në menyrë perfekte dhe në kohë të caktuar për banorët e kësaj ane.

Kryeshefi ekzekutiv z.Ismet Ahmeti, falenderon të gjithë banorët të cilët në form vullnetare po japin pronat e tyre pa asnjë lloj kompenzimi vetem e vetem që ky projekt i shumë pritur të realizohet.

Faleminderit me respekt, K.R.U Gjakova.

Comments for this post are closed.