Sot është mbajtur takim me përfaqësuesit e fshatrave

Sot është mbajtur takim me përfaqësuesit e fshatrave të Rekës së Mirë me ftesë të Kryeshefit Ekzekutiv z.Ismet Ahmeti.

Kryeshefi Ekzekutiv uron të gjithë banorët e fshatrave të Rekës së Mirë për jetësimin e ëndërrës së kahmotshme.

Më gjërësisht se çka u urua dhe u udhëzua në këtë takim ju ftojmë ta ndiqni edicionin e lajmeve në Tv Syri Vision.

Comments for this post are closed.