Sot është mbajtur mbledhja e parë e Bordit të Drejtorëve të sapo zgjedhur në KRU “Gjakova

Sot është mbajtur mbledhja e parë e Bordit të Drejtorëve të sapo zgjedhur në KRU “Gjakova”.
Me prezencën e UD. Kryeshefit Ekzekutiv z.Visar Hasi si dhe menaxhmentit të lartë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, u zhvillua mbledhja e parë e Bordit të Drejtorëve në përbërje të;
1.Urim Gashi-kryesues.
2.Arianeta Nura-antare,
3.Vildane Maloku-antare,
4.Jeton Haxhijaha-anëtar.
Emërimi i Bordit të Drejtorëve është bërë pas skadimit të mandatit të anëtarëve të Bordit të Përkohshëm të kësaj ndërmarrje, në përputhje me legjislacionin në fuqi për ndërmarrjet publike.
Bordi i sapo zgjedhur në Ndërmarrjen Publike KRU “Gjakova” SH.A, shërben në cilësinë e Bordit të Drejtorëve me mandat sipas nenit 43, paragrafi 4 të Ligjit Nr.03\L-087 për Ndërmarrjet Publike.
KRU “Gjakova” SH.A.
25.07.2022.
Comments for this post are closed.