“Shkëmbimi i përvojave mes kolegëve Zvicerano – Kosovarë mbi Impiantet e Trajtimit të Ujërave të Ndotura (ITUN)”

“Shkëmbimi i përvojave mes kolegëve Zvicerano – Kosovarë mbi Impiantet e Trajtimit të Ujërave të Ndotura (ITUN)”
Sot në objektet e Impiantit për Trajtimin e Ujërave të Ndotura në Gjakovë, është mbajtur aktiviteti “Shkëmbimi i përvojave mes kolegëve Zvicerano – Kosovarë mbi Impiantet e Trajtimit të Ujërave të Ndotura” organizuar nga SHUKOS në bashkëpunim me VSA (Shoqata Zvicerane për Ujëra te Ndotura).
Ky aktivitet ka për qëllim shpalosjen e organizimit dhe funksionimit të tre ITUN-ve në Kosovë dhe eksperiencës të ndarë me pjesëmarrësit nga ekspert zviceranë. Aktiviteti po zhvillohet në kuadër të projektit “Zhvillimi i aftësive në Sektorin e Ujërave të Ndotura në Kosovë”
Në këtë aktivitet po marrin pjesë: Ekspertë nga 7 KRU-të në Kosovë, përfaqësues të WSRA, përfaqësues nga IMWC, përfaqësues të Ambasadës Zvicerane në Prishtinë, përfaqësues të Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik të Kosovës si dhe përfaqësues të SHUKOS.
KRU “GJAKOVA” SH.A.
21.06.2023.

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.