Sanohet defekti në gypin kryesor furnizues Ø 800, në thellësi 12 metra

Sanohet defekti në gypin kryesor furnizues fi 800, në thellësi 12 metra!
Në një kohë rekord dhe impenjim për orë të tëra nga ekipa e KRU “Gjakova” përkundër të gjitha problemeve nga faktorë të jashtëm, më në fund arrihet të eleminohet defekti në gypin kryesor fi 800 në Gjakovë, i cili ishte i vendosur në 12 metra thellësi, nga ky defekt kishim ndërprerje të furnizimit me ujë pothuajse në të gjithë zonën e mbulueshmërisë!
Rikthimi i furnizimit me ujë veçse ka filluar, duhet pak kohë derisa uji të qarkullojë në rrjetë.
Rekomandohet që ujin ta lini të rrjedhë për për pak, para konsumimit!
KRU “Gjakova” falenderon konsumatorët për durimin dhe mirëkuptimin e treguar!
KRU “Gjakova” Sh.A.
13.02.2022.
Comments for this post are closed.