Rikthehet furnizimi me ujë në Prizren dhe disa fshatra të

Nuk është punë e lehtë të renditesh i pari.

Pas një pune maratonike dhe shumë sfiduese tashmë është rikthyer furnizimi me ujë në Prizren dhe disa fshatra të Rahovecit, pas defektit në gypin kryesor.

Falenderojmë punëtorët tanë për angazhimin maximal dhe konsumatorët për mirëkuptimin e tyre.

Comments for this post are closed.