Rehabilitim i rrjetit në Komunën e Rahovecit

Rehabilitim i rrjetit në Komunën e Rahovecit
KRU “Gjakova” është duke zhvilluar punime në qytetin e Rahovecit në rehabilitim të rrjetit, për arsyje të këtyre punimeve do kemi reduktim të furnizimit me ujë.
Ndërprerje të ujit do të ketë në një pjesë të qytetit të Rahovecit saktësisht rrugët; “Dëshmorët e Pashtrikut”, rruga; “Mexhit Mustafa”, rruga; “Gëzim Hamza” si dhe një pjesë e fshatit Brestovc.
Ekipet tona do kujdesen që sa më shpejtë të kryhen punimet për të rikthyer furnizimin me ujë.
KRU “Gjakova” Sh.A.
12.09.2021.
Comments for this post are closed.