Punime në shtrirjen e gypit të ri në fshatin “Dobidol”

Punime në shtrirjen e gypit të ri në fshatin “Dobidol”.
Të nderuar konsumator,
ju njoftojmë se KRU “Gjakova” është duke zhvilluar punime në shtrirjen e gypit të ri në fshatin “Dobidol”.
Si pasojë e këtij intervenimi, sot datë 22.04.2022, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë nga ora, 10:00 deri në ora 17:00, për disa fshatra të Komunës së Rahovecit.
Fshatrat të cilat përfshihen në këtë ndërprerje janë:
Dobidol, Qifllak, Kramovik si dhe Rakovinë.
Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
KRU “Gjakova” Sh.A.
22.04.2022.
Comments for this post are closed.