Punime në Ratkoc- Ndërprerje e furnizimit me ujë

Punime në Ratkoc- Ndërprerje e furnizimit me ujë.
Për shkak të punimeve në projektin: “Dislokimi dhe ndërrimi i gypit nga AC 250 në PE 250 për fshatrat Xërxe, Gexhë, Radostë, Ratkoc, Dejnë dhe Dobidol- Komuna e Rahovecit, nesër datë 13.04.2022, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë.
Ndërprerja e furnizimit me ujë e cila do të zgjasë nga ora 09:00-16:00, përfshin fshatrat Ratkoc, Vrajak, Dejnë, Bratotin dhe një pjesë e fshatit Radostë.
Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
KRU “Gjakova” Sh.A.
12.04.2022.
Comments for this post are closed.