Punë e mundimshme, por e bërë realitet.

1430 metra lartësi dhe një rrugë shumë e vështirë për të arritur tek burimi dhe qëllimi i KRU Gjakova.

Këtë rrugë e përshkojnë çdo ditë punëtorët që po punojnë pa ndalur në jetësimin e këtij projekti.

Punë e mundimshme, por e bërë realitet.

Të gjithë ata që po punojnë në realizimin e këtij projekti madhor, rrëfyen për sfidat e mëdha.

E një grup i madh nga KRU Gjakova - kryesuar nga Drejtorët e Bordit dhe Kryeshefi Ekzekutiv me bashkëpunëtorë vizituan këtë mrekulli të cilën shumë shpejtë do ta gëzojnë banorët e Rekës së Keqe.

Comments for this post are closed.