Puna e KRU “Gjakova” si dhe linkun e revistës online.

Bashkangjitur gjeni dy faqe nga numri më i ri i revistës Gjakovapress, ku pasqyrohet puna e KRU “Gjakova” si dhe linkun e revistës online.
Comments for this post are closed.