Po vijnë të tjera projekte të rëndësishme për rrjetin e ujësjellësit

Po vijnë të tjera projekte të rëndësishme për rrjetin e ujësjellësit!
Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Gjakova” z.Ismet Ahmeti në bashkëpunim me Kuvendin Komunal-Gjakovë, nënshkruan 4 marrëveshje të reja!
Me realizimin e këtyre projekteve jetike, të tjerë banorë të Komunës së Gjakovës do bëhen me ujë të pijes nga Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova” si dhe do përfitojnë nga shërbimet tona.
Projektet janë këto;
“Ndërtimi i Ujësjellësit në Firzë për 42 shtëpi”.
“Ndërtimi i Rrjetit të Ujësjellësit në fshatin Zhub për Qafë Prush, Zylfaj dhe Doganë”.
“Ndërtimi i Stacionit të Pompave Shtytëse për fshatin Morinë” .
“Asfaltimi i rrugës kryesore deri te Objekti Administrativ si dhe Rezervuari në Batushë”.
KRU “Gjakova”, mbetet e përkushtuar në realizimin e synimeve të saja, në zgjerimin e zonës së furnizimit me ujë cilësorë si dhe shërbime efikase për të gjithë konsumatorët e saj.
KRU “Gjakova” SH.A.
12.05.2021.
Comments for this post are closed.