Po punohet vazhdimisht në sanimin e defekteve sekondare nga ekipet tona

Po punohet vazhdimisht në sanimin e defekteve sekondare nga ekipet tona në të gjithë zonën tonë të shërbimit.
Intervenime aktuale po zhvillohen në këto zona: Gjakovë- në rrugën “Ali Pashë Tepelena”, si dhe në fshatrat Cermjan dhe Qerim. Intervenime në rrjetin e kanalizimit do ketë në lagjen “Brekoc” si dhe rrugën “Skënderbeu”.
Në njësinë e Rahovecit po intervenohet në fshatrat Sopniq, Senovc, Drenovc dhe Opterush.
KRU “Gjakova” SH.A.
20.06.2022.
Comments for this post are closed.