Po bëhet dezinfektimi dhe pastrimi i të gjitha hapësirave

Si institucion i cili e ka të domosdoshëm të vazhdojë punën dhe prodhimin.

Edhe në këto orë të vona në KRU "Gjakova" sh.a, po bëhet dezinfektimi dhe pastrimi i të gjitha hapësirave punuese duke respektuar masat e rekomanduara nga IKSHP, kundër përhapjes së Covid-19.

Comments for this post are closed.