Pikat e Shitjes së KRU “Gjakova” SH.A.

Pikat e Shitjes së KRU “Gjakova” SH.A.
Gjakovë
KRU “Gjakova’’ në të gjithë zonën e saj të shërbimit posedon 19 pika arkëtimi, në mënyr që konsumtorët të kenë qasje më të afërt në kryerjen e pagesave si dhe të marin shërbimet që ju nevoiten.
Në Komunën e Gjakovës ndodhen zyret qëndrore te KRU “Gjakova” saktesishtë në Rr:”UÇK”.
Poashtu në Komunën e Gjakovës kompania posedon dhe 8 pika të shitjes ku ju mundë të kryeni pagesat tuaja.
1.Pika e shitjes në Rr: “Bardhyl Çaushi “ (Te shkolla “Zekeria Rexha”).
2. Pika e shitjes në Rr: ”Mbretëresha Teuta” (Te Kedsi).
3. Pika e shitjes në Rr: ”Skënderbeu” ( Objekti i Postës).
4. Pika e shitjes në Rr: ”Skënderbeu” (Përballë Stacionit Policor).
5. Pika e shitjes në Rr: ”Anton Qeta” (Banesat Kineze).
6. Pika e shitjes në Rr: ”Konferenca e Bunjajt” (Posta në Sheshin “Agron Rama”).
7. Pika e shitjes në Rr: ”Vëllezërit Frashëri”(Lagjja e Hadumit).
8. Pika e shitjes në Rugovë në Rr: “Haxhi Hoti”.
Reka e Keqe
Poashtu në njësin e Rekës së Keqe, KRU “Gjakova” posedon Objektin Administrativ në Fshatin Batush si dhe Pikën e shitjes në Fshatin Ponoshec saktësisht në Rr: ”Ramiz e Shefqet Rexha”.
Rahovec
Objekti i Drejtoris së KRU “Gjakova” në njësin e Rahovecit ndodhet në Rr: “Shejh Myhedini”, poashtu në këtë komunë, kompania posedon dhe 4 pika të shitjes:
1.Pika e shitjes në qendër të qytetit të Rahovecit në Rr: ”Selajdin Mullaabazi” (Posta Kryesore).
2.Pika e shitjes në fshatin Radostë në Rr: ”Skender Kastrati”
3. Pika e shitjes në fshatin Ratkoc në Rr: ”Qazim Myftari”.
4. Pika e shitjes në Xërxë në Rr: ”Egzodi 99”.
Prizren
Objekti i drejtoris së KRU “Gjakova” në njësin e Prizrenit ndodhet në Rr: ”Wesley Clark” (Ortakoll).
Poashtu në këtë njësi, KRU “Gjakova” posedon dhe 3 Pika të Shitjes;
1.Pika e shitjes në Krushë të Madhe në Rr: ”Fitim Duraku”.
2. Pika e shitjes në Piranë në Rr: ”Çlirimi”.
3. Pika e shitjes në Romaj në Rr: ”Gjimnazisti”.
Kryeni ç’do muaj pagesat obligative kundrejt ujit të shpenzuar, poashtu ekziston mundësija e riprogramimit të borxhit me këste duke paguar 20% nga borxhi i përgjithshëm.
KRU “Gjakova” SH.A.
05.07.2021.
May be an image of outdoors
Comments for this post are closed.