Përfaqësues të Bankës Gjermane për Zhvillim dhe Zyrës Zvicerane, vizitë Impiantit të Ujërave të Ndotura në Gjakovë.

Përfaqësues të Bankës Gjermane për Zhvillim dhe Zyrës Zvicerane, vizitë Impiantit të Ujërave të Ndotura në Gjakovë.
Të pranishmit u mirëpritën nga UD i Kryeshefit Ekzekutiv të KRU ”Gjakova” Mrsc.Visar Hasi si dhe stafi menaxherial i kompanisë.
Menaxherja e ITUN-it Fjolla Lasku i njoftoi nga afër vizitorët rreth zhvillimit të projektit si dhe ecurisë së punimeve.
Ndërsa UD i Kryeshefit Ekzekutiv z.Hasi, shprehu falënderime për gjithë angazhimin dhe mbështetjen në shumë projekte të rëndësishme që Qeveria Gjermane dhe ajo Zvicerane i kanë dhënë kompanisë KRU “Gjakova” e në veçanti për rolin e tyre në realizimin e projektit të ITUN.
Impianti i Trajtimit të Ujërave të Ndotura në Gjakovë, është bashkëfinancim nga Qeveria Zvicerane, Qeveria Gjermane si dhe Komuna e Gjakovës, ITUN është në fazën testuese të tij!
KRU “Gjakova” SH.A.
06.05.2022.
Comments for this post are closed.