Përfaqësues nga KFOR’i vizituan KRU Gjakovën

Sot me datë: 30.08.2019, në Stacionin e Filtrave të KRU Gjakova ishin në vizitë përfaqësues të KFOR-it nga Turqia, Portugalia, Suedia dhe Hungaria.

Ata panë nga afër punën që bëhet në Stacionin e Filtrimit dhe mbeten jashtëzakonisht shumë të kënaqur.

KRU Gjakova i falenderon për vizitën.

Comments for this post are closed.