Pensionohet z.Mustafë Mushla

Pensionohet z.Mustafë Mushla.
U pensionua sot një zotëri i nderuar, punëtorë i zellshëm i Kompanisë KRU “Gjakova”!
Z.Mustafë Mushla kontribuoi mëse 38 vite në Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit si i punësuar që nga viti 1984.
Aktivitetin e tij punues kohëve të fundit e zhvilloi si Manipulues i Pompave në Njësin Punuese Rahovec.
Stafi i KRU “Gjakova”, ju uronë ta gëzoni pensionimin të keni shëndet e mbaresi Mustafë Mushla, do jemi gjithmonë falenderues për kontributin dhe eksperiencën e ndarë sëbashku.
KRU “Gjakova” SH.A.
01.08.2022.
Comments for this post are closed.