Pensionohet z. Halim Morina

Pensionohet z. Halim Morina.
U pensionua sot një tjetër punëtor i zellshëm i KRU “Gjakova”, Halim Morina kontribuoi mëse 34 vite në Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit si i punësuar që nga viti 1987, së fundmi z.Morina aktivitetin e vet punues e zhvilloi në Departamentin Teknik të KRU “Gjakova”, duke qenë një puntorë i dalluar deri në pensionimin e tij.
Me rastin e pensionimit të tij z.Morina, u shpreh falënderues ndaj gjithë stafit të KRU “Gjakova”, bashkëpunëtorëve dhe kolegëve të tij me të cilët ndau shumë vite përvojë jetësore duke ruajtur një respekt të veqantë.
Stafi i KRU “Gjakova” kanë uruar kolegun e tyre me rastin e pensionimit, duke i dëshiruar shëndet, mbarësi dhe falenderime të panumërta për kontributin dhe eksperiencën e ndarë sëbashku.
KRU “Gjakova” SH.A.
08.12.2021.
Comments for this post are closed.