Pensionohet punëtorja Shyhrete Xhepa.

Pensionohet punëtorja Shyhrete Xhepa.
Shyhretja si punëtore e KRU “Gjakova” punoi mese 37 vite si mirëmbajtëse e higjienës në Objektin e Stacionit të Filtrimit, duke u dalluar për urtësinë dhe përkushtimin e saj në punë.
Gjatë ceremonisë së pensionimit stafi i KRU “Gjakova” shprehën vetëm fjalë miradije dhe falënderimi për kontributin e saj dhe vitet e kaluara sëbashku
Ne edhe një herë duam ta falënderojmë dhe urojmë Shyhreten me rastin e pensionimit!
Jetofsh gjatë dhe shpresojmë të kemi sa më shumë punëtorë të zellshëm si ju!
Comments for this post are closed.