Pensionohet Inxhinjeri për Planifikim dhe Zhvillim në KRU “Gjakova” z.Faruk Polloshka

Pas 40 viteve përvojë pune në një cermoni me përplot emocione, mirënjohje e lavdërime u pensionua sot Inxhinjeri i dalluar i cili dha një kontribut të çmuar në historikun e Ujësjellësit KRU “Gjakova”.
Faruk Polloshka ishte i punësuar si Inxhinjer për Planifikim dhe Zhvillim ku me punën dhe angazhimin e tij ishte një figurë e rëndësishme në realizimin e shumë projekteve jetike që sot gëzojnë konsumatorët e KRU “Gjakova”.
Vlen të përmendet se z.Faruk Polloshka ishte Kryeshefi i Parë pas periudhës së Luftës i cili udhëheqi ujësjellësin nga periudha 1993-2002.
Në fjalën e tij përshëndetëse ndër të tjera z.Polloshka u shpreh se ndihet i lumtur për vitet e kaluara në shërbim të popullatës dhe eksperiencën e ndarë sëbashku në realizimin e shumë projekteve të suksesshme.
“Ju falënderoj të gjithëve për gjithçka duajeni vend punimin tuaj si shtëpin tuaj të dytë sepse vetëm atëher sukseset nuk mungojnë”.
I gjithë stafi i KRU “Gjakova”, ju uron pensionim të mbarë, të gëzoni shëndet dhe urojmë të kemi sa më shumë njerëz, punëtor të dinjitetshëm e të dalluar si ju z.Faruk Polloshka.
KRU “Gjakova” SH.A.
15.02.2022.
.
Comments for this post are closed.