Pensionohet inxhinieri Gazmend Dinarama.

Pensionohet inxhinieri Gazmend Dinarama.
Pas shume viteve pune të palodhëshme dhe me përkushtim në KRU “Gjakova”, udhëheqës i sektorit të Elektro Mekanikës, me 41 vite përvojë pune, u pensionua sot Gazmend Dinarama, inxhinier i diplomuar i elektro mekanikës.
Z.Gazmend Dinarama, si një udhëheqës profesional punoi e u angazhua me gjithë kapacitetin e tij që qytetarëve të iu ofrohen shërbime korrekte duke dhënë një kontribut të çmuar në fushën e elektrikës pranë KRU “Gjakova”.
I nderuar, z.Gazmend Dinarama ,urime ditëlindjen dhe e gëzofsh pensionimin, me respekt të veçantë nga stafi i KRU “Gjakova” SH.A.
Comments for this post are closed.