Pas të reshurave të shiut shfaqet gjendje e rënduar

Pas të reshurave të shiut shfaqet gjendje e rënduar e kanalizimit fekal dhe atmosferik në rrugën “Bajram Curri”. Sasi e madhe e dheut por dhe materiale inerte të hudhura nga persona të papërgjegjshëm bënë që shumë shtëpi të kësaj lagje të përballen me vërshime.

KRU Gjakova po iu del në ndihmë banorëve të kësaj lagje, por dhe i lut që të kenë kujdes të mos hudhin materie inerte në kanalizim.

Comments for this post are closed.